Meso|Skin Therapy

Niet de tijd toont onze leeftijd, 
maar het tempo van de rimpels.

Zorgen veroorzaken rimpels. Verdriet en onrust ook. Alle vormen van stress werken negatief. Stress werkt op de zenuwen, bereikt de organen en tekent het gezicht. Degenen die al deze zichtbare effecten in het gelaat willen tegen gaan en/of verminderen, vinden in het meso | skin therapy-concept het antwoord.

mesotherapie

De Meso | Skin Therapy combineert synergetische stappen om het huidbeeld te verbeteren. Met Mesoporotatie worden Bio-werkstoffen en hyaluronzuur in de huid ingesluisd. Door middel van Ultrageluid (Sono-apparaat) wordt de huid gehydrateerd.

Dé oplossing – MESO | SKIN THERAPYhuidlagen doorsnee

Velen zoeken de oplossing in cosmetische chirurgie. Dit is te voorkomen door de meso l Skin Therapy.
Het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels. Vroeger mochten alleen artsen de meso-werkzame stoffen met een spuit in de huid injecteren.
Nu is er een nieuwe methode ontwikkeld zonder spuit, waarbij deze stoffen via de huidkanaaltjes worden ingebracht met het principe van electro-impulsen, zodat de meso-werkzame stoffen de huid op een onschadelijke manier binnendringen, tot in de diepere huidlagen.

Meso | Skin Therapy in de praktijk

De Meso | Skin Therapy wordt niet alleen ingezet tegen rimpels, maar ook tegen andere huidproblemen. Voor ieder behandeldoel zijn er speciale combinaties van werkstoffen, want voor elk deel ( laag) van de huid is een andere benadering vereist.

Het doel van de Meso | Skin Therapy is actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren zonder de huid te belasten.
De huid is een natuurlijke barriere, die waterafstotend is. Via de poriën en de haarwortelkanalen kunnen stoffen door de opperhuid worden gebracht. Deze Meso | Skin Therapy techniek is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen van korte flitsen op de cellen en het weefsel. De huid wordt meer doorlaatbaar (openen van de huidkanaaltjes) en kan dus meer werkzame stoffen opnemen. Voorwaarden zijn dat deze stoffen wel microfijn (klein moleculair) en steriel moeten zijn.

Behandeling
Computergestuurd worden fijne lipiden en biomoleculen naar de diepere huidlagen getransporteerd met een roller, die aangesloten is op het Meso-apparaat. De behandeling is aangenaam en ontspannend. De electro-impulsen zijn als een lichte tinteling voelbaar.

Voor iedere behandeling zijn er nauwkeurig afgemeten werkstoffen beschikbaar. meso behandelingKortstondige impulsen openen de huidbarrière en maken fijne transportkanaaltjes vrij tot in de dieper gelegen huidlagen.
Door deze ‘transcellulaire route’ stromen binnen een paar milliseconden exact afgemeten werkstoffen. De kanaaltjes sluiten weer, tot de volgende impuls. Deze porotatie-transfer werkt activerend voor de cellen, versterkend voor de collageenvezels en activerend voor de spieren. Van binnenuit worden de tussenruimtes opgevuld en de huid wordt opnieuw ‘bekleed’.
Allereerst worden de dieper gelegen huidlagen verzorgd, daarna wordt de vochtvoorraad aangevuld.

 

Resultaat
• Herstellen van de huidstructuurmeso voor man en vrouw
• Stimuleren van de collageen productie
• Contourversteviging
• Verzachten van mimische rimpels

“EEN MOOIER STEVIGER EN STRALEND UITERLIJK”

Bent u benieuwd wat Meso | Skin Therapy voor uw huid kan betekenen? Neem dan contact met mij op, ik vertel u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie? Klik hier voor de brochure.